top of page

Ik ben Moniek Wolters en faciliteer de ontdekkingsreis van mensen en organisaties naar hoe zij willen floreren. Mijn fascinatie voor dit thema heeft alles te maken met mijn eigen veranderproces van econoom/leidinggevende (gedurende 14 jaar) naar zelfstandig coach (sinds eind 2011). Een proces dat soms lastig was en onvoorspelbaar voelde.

In dit proces viel een aanzienlijke tijd van niet weten, van geduld hebben tot het nieuwe zich zou aandienen.Een tussentijd. Een aantal jaren later diende zich opnieuw een tussentijd aan na een scheiding. In deze periode is mijn dichtboek ERTUSSENIN ontstaan. Want na verloop van tijd komt er ook weer ruimte voor creatie, uitproberen en expressie. Ik had nooit gedacht dat we nog eens in een collectieve tussentijd als deze terecht zouden komen. Hopelijk bieden mijn boek en de dichtkaarten wat inspiratie en houvast voor deze tijd.

Rust en ruimte maken voor wat er in je leeft is van belang in de tussentijd. Dat heeft Boulede mij ook gegeven. Direct na mijn scheiding zijn we voor de tweede keer bij Rolf en Karen op vakantie geweest. Want het was al geboekt. De liefdevolle aandacht die Karen en Rolf hebben voor hun plek en hun gasten vind ik hartverwarmend, en de natuur die Boulede omringt is als een warme deken. Ik had me geen betere plek kunnen bedenken om tot mezelf te komen.

Sinds een aantal jaren post coach Moniek Wolters gedichten op haar website. Vorig jaar is daaruit het dichtboek ERTUSSENIN ontstaan. Dit boek is voor iedereen die ERTUSSENIN zit bij veranderingen in werk en leven. Tussen wat er was en wat er nog gaat komen.

Moniek nodigt je met haar gedichten uit voor een wandeling door dit tussengebied.

bottom of page