top of page

Be-YOU-tiful @Boul​ède


In 2021 hebben we hier op Boulède het eerste zaadje geplant met de Franstalige retraite Ma belle santé om naast “gewoon” een fijne vakantieplek te kunnen zijn voor onze gasten ook “special stays” rondom welbevinden, gezondheid en geluk persoonlijk én in je business te organiseren voor Franse, Nederlandstalige, Engels en Duitssprekende gasten.

 

Boulède als plek om 'gewoon' jezelf te zijn met alles wat dat behelst dat is mijn diepste wens voor onze plek, onze gasten. Een grootse gebeurtenis in mijn eigen leven, dat van mijn gezin en naaste familie bracht me nog dichter bij dat specifieke bewustzijn; Hoe zijn we ons unieke beste ik, een "human-being" vooral en niet alleen maar een "human-doing" die zich in de ratrace van het leven voortbeweegt. Die de tijd neemt stil te staan om vooruit te komen.

 

En hoe kom je dan het dichtst bij je eigen geluid, je eigen kern? Waar zitten je traumas (klein en groot) die dat blokkeren? Ik ging en ga zelf de ervaring aan en vandaaruit kom ik de juiste mensen tegen voor onze health & healing retreats die passen bij Boulède. We bieden daarom verschillende retreats die je ondersteunen op je pad of je nu aan het begin, ergens onderweg of al meer ervaren bent. Het samenbrengen en samenzijn van de deelnemers is geen toeval, het klopt altijd. Onze plek inspireert, transformeert en motiveert in alle veiligheid en vertrouwen. Boulède als "tool for change".

 

Prachtige ontwikkelingen waar we veel zin in hebben en ons hart sneller doet kloppen; Boulède als plek om te zijn zoals je (ten diepste ;) bent!

Wil je meer weten luister dan naar de podcast Water & Vuur waar Mirjam mij (Karen) interviewt.

bottom of page